Home » Inspiratie » Babykamer kleuren | dit zijn de populairste kleuren

Babykamer kleuren | dit zijn de populairste kleuren

babykamer kleuren

Het bepalen van de kleuren voor de babykamer kan soms lastig zijn. Welke kleuren zijn de trend van dit moment? Welke accessoires passen hier het beste bij? En welke kleurencombinaties zijn het mooist? Dit heb ik allemaal voor je uitgezocht. Laat je inspireren door de populairste babykamer kleuren, en shop the look! 

Het inrichten van de babykamer begint met het bepalen van de kleuren en/of het thema. Elke kleur heeft weer een ander effect op de sfeer van de babykamer. Zo zorgen bijvoorbeeld aardetinten, zoals roestbruin en beige, voor veel warmte. Groen is daarentegen een koude kleur, maar past perfect bij een jungle thema. Maar het allerbelangrijkste is dat een baby tot rust kan komen in de babykamer, zodat hij of zij daar lekker kan slapen. 

Babykamer kleuren: laat je inspireren

De populairste kleuren voor de babykamer heb ik voor je op een rij gezet. Van blauw tot roze, en groen tot terracotta. Ik geef je tips welke kleuren je met elkaar kunt combineren, én welke materialen en accessoires hier het beste bij passen. En natuurlijk vind je per kleur de mooiste babykamers. Klik op de afbeelding van de kleur om naar de inspiratiepagina te gaan.

Aardetinten babykamer
Blauwe babykamer
Grijze babykamer
Groene babykamer
Naturel babykamer
Okergele babykamer
Roestbruine babykamer
Roze babykamer
Terracotta babykamer
Zwarte babykamer