Home » Inspiratie » Babykamer kleuren: de laatste trends

Babykamer kleuren: de laatste trends

babykamer kleuren

Welke babykamer kleuren zijn de trend van dit moment? De tofste kleuren heb ik voor je op een rij gezet. Je kunt voor één tint gaan, maar natuurlijk ook voor een combinatie van meerdere. Of misschien past een bepaalde kleur juist perfect bij het thema van de kinderkamer.

Tegenwoordig is zoveel meer mogelijk dan alleen roze voor een meisje of blauw voor een jongen. Wat dacht je van een mooie naturel tint? Of de warme kleur roestbruin? Iedere kleur creëert weer een eigen sfeer in de babykamer. Zo zorgt groen voor rust in de slaapkamer. Okergeel zorgt daarentegen juist voor veel vrolijkheid. Natuurlijk kun je ook allerlei combinaties maken. Veel kleuren gaan bijvoorbeeld perfect samen met grijs.

Babykamer kleuren: laat je inspireren

Laat je inspireren door de populairste kleuren van dit moment. Ik geef je graag tips welke tinten goed met elkaar combineren, en welke materialen hierbij passen. Uiteraard vind je bij iedere kleur mooie moodboards en voorbeelden van babykamers. Veel plezier met het uitzoeken van het kleurenpalet voor de slaapkamer van jouw kindje!

Aardetinten babykamer
Grijze babykamer
Naturel babykamer
Roestbruine terracotta babykamer
Zwarte babykamer
Blauwe babykamer
Groene babykamer
Okergele babykamer
Roze babykamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *