Home » Natuur babykamer | kleuren, meubels en accessoires

Natuur babykamer | kleuren, meubels en accessoires

Een natuur babykamer is heerlijk rustgevend voor jouw kindje. Wie wil dat nou niet? Het is ook nog eens tijdloos. Ook op latere leeftijd is de kinderkamer nog fijne plek voor je kindje. In dit artikel geef ik je graag alle tips voor dit thema.

Een rustige kinderkamer met een natuur thema

Bij een natuurlijk thema horen neutrale aardetinten, zoals beige, lichtgroen en terracotta. Deze geven de babykamer een frisse en rustige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat jouw baby’tje zich heerlijk kan ontspannen.

Natuurlijk mogen ook natuurlijke elementen niet ontbreken. Je haalt het echte buitengevoel naar de kinderkamer door natuurlijke materialen te gebruiken. Zet bijvoorbeeld een grote plant neer in de hoek van de kamer of plaats meubels van hout. Deze stijl is ook perfect te combineren met een bohemian thema, waar veel natuurlijke materialen worden gebruikt.

Het strandgevoel in de babykamer

Van het strand thema in deze babykamer word je toch helemaal relaxt. Een houten ledikant, macramé schommel, een jute vloerkleed, en golven op de muur. Het enige dat nog mist is een briesje door je haren. Heerlijk!

Babykamer met natuurlijke materialen

Accessoires in de babykamer van natuurlijke materialen zorgen voor veel rust. Leg bijvoorbeeld een jute vloerkleed op de vloer, zet een verschoningsmandje van zeegras op de commode, of een bamboe opbergmand voor het speelgoed in de kinderkamer.

De leukste accessoires voor een natuur babykamer

Wil je graag het natuur thema in jouw babykamer terug laten komen? De leukste accessoires heb ik voor je op een rij gezet.

Natuur babykamer accessoires
 1. Kidsdepot rotan hanglamp, Bol.com, €59,99
 2. Kidsdepot krans, Klein & Stoer, €14,95
 3. Rieten leeuwenkop, Bol.com, €39,99
 4. Verschoningsmand incl. matras, Bol.com, €69,99
 5. Rotan wandspiegel, Bol.com, €24,99
 6. Houten kapstok, Bol.com, €19,94
 7. Hemeltje van Jollein, Bol.com, €39,95
 8. Jollein ledikant deken, Bol.com, €31,95
 9. Jollein ledikant laken, Bol.com, €14,95
 10. Koeka wafel omslagdoek, Bol.com, €41,70
 11. Jute kleed, Bol.com, €75,-
 12. Kidsdepot vilten plant, Bol.com, €39,95

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Neem een kijkje op de overzichtpagina’s met alle kleuren en thema’s voor de babykamer. Er is nog veel meer mogelijk. En wie vindt het nou niet leuk om nog meer kinderkamers te bekijken.