Home » Over Inspiratie voor je babykamer

Over Inspiratie voor je babykamer

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Inspiratie voor je babykamer. Mijn naam is Sanne, en samen met mijn vriend en onze dochter Guusje en zoon Oscar, woon ik in een dorp vlakbij Breda. Ik vind het heerlijk om te schrijven over alles wat komt kijken bij het stylen van je kinderkamer. En, niet geheel onbelangrijk, ik steek ook graag zelf de handen uit de mouwen om met toffe DIY’s aan de slag te gaan. 

Hoe is het idee voor Inspiratie voor je babykamer ontstaan?

Over inspiratie voor je babykamer

Vanuit mijn passie voor interieur en schrijven ontstond tijdens de zwangerschap van Guusje het idee voor inspiratie voor je babykamer. Ik wilde een plek creëren waar je alles kunt vinden voor het inrichten van je baby- of kinderkamer.

Alles om je eigen babykamer te stylen

Op Inspiratie voor je babykamer vind je daarom alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het stylen van je babykamer. De laatste trends, stylingtips, interieuradvies en DIY’s. Maar natuurlijk ook ideeën voor allerlei thema’s en kleuren in de baby- en kinderkamer.

Kortom, ik hoop dat je na het doorspitten van Inspiratie voor je babykamer meer dan genoeg inspiratie hebt opgedaan om lekker zelf aan de slag te gaan! 

Ben je op zoek naar inspiratie voor je kinderkamer?

Bezoek dan mijn andere blog met de laatste trends, stylingtips, thema’s en kleuren voor de kinderkamer.

Samenwerken? Leuk!

Wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar info@inspiratievoorjebabykamer.nl of bekijk eerst de media kit