Home » Themakamer » Nijntje babykamer | 6x inspiratie & shop the look!

Nijntje babykamer | 6x inspiratie & shop the look!

Nijntje babykamer inspiratie

Een Nijntje babykamer inrichten is heel leuk! Dit wereldberoemde konijn van Dick Bruna kun je op allerlei manieren terug laten komen in de kinderkamer: een schattig knuffeltje, een behang op de muur of een mooie lamp. Wil jij graag het Nijntje thema in de babykamer, maar weet je nog niet precies hoe? Laat je inspireren door de mooiste Nijntje babykamers, én door de leukste accessoires die ik voor je op een rij heb gezet. 

Nijntje babykamer: hip én lief

Nijntje heeft een simpel en lief uiterlijk. Maar dat betekent niet dat het niet hip kan zijn! Er zijn zoveel leuke Nijntje accessoires te vinden met allerlei verschillende stijlen. Het lieve konijntje is daardoor op allerlei manieren terug laten komen in de babykamer.

Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Zo kun je meerdere Nijntje accessoires met elkaar combineren. Maar natuurlijk ook een enkel element, zoals bijvoorbeeld een lamp, in de babykamer neerzetten. 

De bekende Nijntje kleuren zijn groen, geel, blauw en rood. En veel spulletjes hebben ook deze typische kleuren. Maar inmiddels is de Nijntje collectie voor baby’s uitgebreid met nog veel meer hippe tinten. Er zijn hierdoor altijd accessoires te vinden die ook bij jouw babykamer passen. 

Nijntje knuffel in de babykamer

De makkelijkste manier om Nijntje naar de babykamer te brengen is door een knuffeltje. Deze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Van een klein knuffeltje van 20 cm tot een grote van 50 cm. In standaard kleuren zoals wit, roze en blauw, maar er zijn zelfs Nijntje knuffels in het goud, zilver en met een panter print.

In de babykamer hieronder is een knuffeltje van Nijntje in het ledikantje gelegd. Super leuk toch! En zeg nou zelf, welk kindje wil nu niet knuffelen met dit lieve konijntje.

Nijntje Lamp in allerlei maten

Een Nijntje lamp is één van de populairste accessoires voor in de babykamer. En wat zo leuk is, is dat er zelfs twee XL versies zijn van 50 cm en 80 cm. Zo heb je een echte eye-catcher in de kinderkamer. In de babykamer hieronder zie je de Nijntje lamp van 50 cm. Deze combineert heel mooi met de andere witte accessoires en meubels in de kamer.

In deze babykamer is zelfs gekozen voor de Nijntje XL lamp van 80 cm. Het duurt wel eventje voordat jouw baby groter is dan deze lamp. Super gaaf toch! En zie je dat leuke rotan wandspiegeltje met oortjes aan de muur? Deze past perfect bij de Nijntje lamp.

Wil je liever een wat kleinere lamp? Dat kan natuurlijk ook. Er is ook een Nijntje lamp van 30 cm hoog. Het is leuk om deze bijvoorbeeld op een klein tafeltje te zetten, zoals in de babykamer hieronder.

Nijntje nachtlampje in de peuterkamer

Nijntje is niet alleen leuk in een babykamer, maar ook in een peuterkamer of kinderkamer voor de wat oudere kindjes. In de kinderkamer hieronder staat heel subtiel een Nijntje nachtlamp op het dressoir. Het past heel mooi bij alle andere accessoires in deze prachtige kamer met aardetinten.

Nijntje behang op de muur

Een andere leuke manier om Nijntje terug te laten komen in de babykamer is door middel van een behang of een muurcirkel. Hieronder zie je een Nijntje behangcirkel van KEK Amsterdam op de muur. Dit merk heeft nog veel meer leuke Nijntje behang in de collectie.

De leukste Nijntje accessoires voor de babykamer

Ben je op zoek naar accessoires voor een Nijntje babykamer? De leukste heb ik voor je op een rij gezet. Er is nog zoveel meer mogelijk dan in de babykamers hierboven. Van een Nijntje vloerkleed tot een laken, en van een Nijntje fopspeen tot een deken.

Nijntje babykamer accessoires
 1. Kek Amsterdam Nijntje behang, Bol.com, €87,44
 2. Nijntje Kiekeboe knuffel 28 cm, Bol.com, €16,95
 3. Nijntje hydrofiele doeken (3 stuks), Wehkamp, €9,95
 4. Difrax fopspeen (2 stuks), Bol.com, €14,95
 5. Tiamo Nijntje knuffeldoekje, Bol.com, €10,95
 6. Nijntje nachtlamp zilver, Bol.com, €19,38
 7. Tiamo Nijntje Muziekmobiel, Bol.com, €31,09
 8. Nijntje ledikantdeken, Bol.com, €24,90
 9. Nijntje knuffel Corduroy 50 cm, Bol.com, €42,99
 10. Nijntje ledikantlaken, Bol.com, €15,39
 11. Speelmat Nijntje, Bol.com, €22,-
 12. Nijntje XL Lamp 50 cm, Bol.com, €119,95

Nijntje babyspulletjes

Nijntje is niet alleen leuk voor in de babykamer. Er zijn ook allerlei andere super schattige Nijntje baby spullen. Wat dacht je van een speelgoed, rammelaar, leesboekjes, en nog veel meer! 

Ben je op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Neem dan eens kijkje op de overzichtpagina’s met alle kleuren en thema’s. Laat je inspireren en shop the look! En ben je op zoek naar de beste producten? Kijk dan eens naar de koopgidsen voor alle babyspullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.