Home » Themakamer » Regenboog in de babykamer | 8x inspiratie & shop the look!

Regenboog in de babykamer | 8x inspiratie & shop the look!

Regenboog babykamer inspiratie

Een regenboog thema in de babykamer is in een korte tijd heel populair geworden. Qua kleuren kun je met dit thema echt alle kanten op. Je kunt letterlijk alle kleuren van de regenboog kiezen. Wil je graag een regenboog babykamer, maar weet je nog niet precies hoe? Laat je dan inspireren door de mooiste babykamers, én de leukste regenboog accessoires in deze blog.

Regenboog babykamer: kleurrijk en vrolijk

Van een regenboog in de babykamer word je toch meteen vrolijk! De gekleurde bogen maken een kinderkamer meteen een gezellige plek. En wat zo leuk is, is dat je natuurlijk zelf kunt kiezen uit welke kleuren de boogjes moeten bestaan. Op deze manier is er altijd een regenboog die matcht bij de kleuren in jouw babykamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van aardetinten of pasteltinten.

Regenboog muurschildering in de kinderkamer

Met een regenboog muurschildering heb je een echte eye-catcher in de babykamer. Het voordeel als je deze zelf op de muur schildert, is dat je dan helemaal zelf kunt bepalen hoe deze eruit komt te zien.

De regenboog op de muur in deze kinderkamer bestaat voornamelijk uit warme aardetinten. Zoals je ziet hoeven de bogen niet perfect geschilderd te zijn. Dit maakt het zelf schilderen van de regenboog een stuk makkelijker.

Regenboog sticker op de muur

Heb je geen zin om zelf een regenboog op de muur te schilderen? Er zijn regenboog stickers verkrijgbaar die je op de muur kunt plakken. Ook hierin zijn allerlei variaties mogelijk. In de babykamer hieronder is gekozen voor een grote regenboog op de muur tussen het ledikant en de kledingkast in.

Wil je geen grote regenboog op de muur? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een kleintje. Zoals deze boven de commode.

Regenboog behang in de babykamer

Naast een schildering of sticker kun je ook kiezen voor een regenboog behang op de muur in de babykamer. Doordat de kleine regenboogjes niet te fel gekleurd zijn oogt het behang niet te druk. Er zijn twee varianten: roze met terracotta en blauw met beige.

Regenboog vloerkleed

Wil je het regenboog thema op een subtielere manier terug laten komen in de babykamer? Kies dan voor bijvoorbeeld een regenboog vloerkleed. Heerlijk zacht voor je kindje om op te spelen.

Regenboog wandkleed of poster

Een ander leuk accessoire voor in de babykamer is een regenboog wandkleed of poster aan de muur. Ook hierin zijn allerlei variaties met kleuren en groottes mogelijk. Het merk OYOY heeft een aantal heel mooie wandkleden in de collectie.

In deze babykamer matcht de regenboog poster perfect met de kleur op de muur. Op deze manier is het een heel mooi geheel, en zorgen de kleuren voor veel warmte en rust.

Regenboog macramé hanger

Een regenboog macramé hanger is heel leuk in de kinderkamer. En niet alleen als je graag een regenboog thema wilt. Dit accessoire past bijvoorbeeld ook heel goed bij een boho look babykamer.

Heb je zin om zelf te knutselen? De regenboog macramé hanger is ook makkelijk zelf te maken. Lees maar eens de DIY die ik hiervoor maakte. Maar je kunt natuurlijk ook heel leuke kant en klare regenboog hangers kopen.

De leukste regenboog accessoires voor de babykamer

Ben je op zoek naar leuke regenboog accessoires voor de babykamer? Ik heb de leukste 12 voor je op een rij gezet. Van een regenboog vloerkleed tot een dekbedovertrek, en een regenboog slaapzak tot een hoeslaken.

Regenboog accessoires babykamer
 1. OYOY regenboog wandkleed, Bol.com, €68,-
 2. Regenboog sticker, Bol.com, €45,95
 3. Macramé regenboog hanger, Bol.com, €17,50
 4. ESTAhome regenboog behang, Bol.com, €37,95
 5. Little Dutch houten regenboog, Bol.com, €18,39
 6. Rotan regenboog kapstok, Bol.com, €29,95
 7. Ledikant regenboog hoeslaken, Bol.com, €53,-
 8. Slaapzak, Bol.com, €19,95
 9. Regenboog ledikant dekbedovertrek, Wehkamp, €19,95
 10. CamCam mobiel regenboog, Bol.com, €36,90
 11. Regenboog kofferset, Bol.com, €38,99
 12. OYOY regenboog vloerkleed, Bol.com, €98,95

Ben je op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Neem dan eens kijkje op de overzichtpagina’s met alle kleuren en thema’s. Laat je inspireren en shop the look! En ben je op zoek naar de beste producten? Kijk dan eens naar de koopgidsen voor alle babyspullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.