Home » Inspiratie » Babykamer thema | dit zijn de populairste thema’s

Babykamer thema | dit zijn de populairste thema’s

Thema babykamer

Het kiezen van een thema in de babykamer is een fijn startpunt om te beginnen met de inrichting. Je kunt dan namelijk gericht op zoek gaan naar kleuren en accessoires die hierbij passen. Maar welke thema’s voor de babykamer zijn het leukst? Ga je voor een jungle thema of misschien liever een babykamer met een boho look? Laat je inspireren door de populairste thema’s van dit moment, en shop the look!

Met een thema in de babykamer is het een stuk gemakkelijker om de inrichting te bepalen. Een thema heeft namelijk vaak bijpassende kleuren en accessoires die je daarmee als uitgangspunt kunt nemen. In een jungle babykamer komen bijvoorbeeld vaak de kleuren groen en bruin voor. En in een babykamer met een natuur thema zie je juist veel aardetinten.

Zorg er wel voor dat de babykamer niet te druk wordt, Anders krijgt je baby misschien te veel prikkels binnen waardoor hij of zij onrustig gaat slapen. En een nadeel van een thema kan zijn dat je kindje als hij of zij wat ouder is het niet meer zo leuk vindt. Maar de kinderkamer weer opnieuw oprichten is stiekem ook best leuk, toch?

Thema babykamer: laat je inspireren

De populairste thema’s van dit moment heb ik voor je op een rij gezet. Van regenbogen tot een industriele look, en van dieren tot bloemen. Ik geef je tips hoe je een thema terug kunt laten komen in jouw babykamer met bijpassende kleuren en accessoires. En natuurlijk vind je per thema de mooiste babykamers. Klik op de afbeelding van het thema om naar de inspiratiepagina te gaan. 

Bloemen thema babykamer
Bohemian babykamer
Dieren babykamer
Industriele babykamer
Babykamer jongen thema
Jungle babykamer
Babykamer meisje thema
Monochrome babykamer
Natuur babykamer
Nijntje babykamer
Regenboog babykamer
Tweeling babykamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.