Home » Accessoires » 10x Jungle vloerkleed voor de kinderkamer

10x Jungle vloerkleed voor de kinderkamer

Jungle vloerkleed kinderkamer

In een jungle kinderkamer mag een jungle vloerkleed natuurlijk niet ontbreken. Van een ronde leeuwenkop tot een monstera blad, en van een krokodil tot een tijger. Er zijn jungle vloerkleden in alle soorten en maten, waardoor er altijd een kleed is dat bij de slaapkamer van jouw kindje past. De leukste 10 jungle vloerkleden voor de kinderkamer heb ik voor je verzameld.

De voordelen van een jungle vloerkleed in de babykamer of kinderkamer

Op de eerste plaats staat een vloerkleed in de babykamer of kinderkamer natuurlijk gewoon heel gezellig. Het kleedt de slaapkamer van jouw kleintje nog net wat meer aan. De meeste vloerkleden zijn lekker zacht, waardoor het heerlijk voor jouw baby is om erop te liggen en te rollen. Als je kindje wat ouder is, dan is het ook heel fijn om op het kleed te zitten en te spelen. Een ander bijkomend voordeel is dat een vloerkleed het geluid dempt. Als jouw kindje boven aan het spelen is, dan klinkt het geluid een stuk minder hard als dit op het kleed gebeurt.

Welk jungle kleed voor de kinderkamer moet je kiezen?

Een jungle vloerkleed in de kinderkamer is een leuk accessoire om de jungle nog meer terug te laten komen. Welke je kiest hangt af van de kleuren in de jungle kamer. Kijk vooral naar welke kleuren goed met elkaar combineren. Ook als in de babykamer of kinderkamer een ander thema of kleur centraal staat past een leuk jungle kleed in de slaapkamer van jouw kindje.

Jungle vloerkleden heb je in allerlei vormen en maten. Van rond tot vierkant, en van groot tot klein. Heb je een grote babykamer, dan kun je natuurlijk een groot vloerkleed op de grond leggen. Maar heb je een kleine kinderkamer, kies dan een wat kleiner vloerkleed. Weet je niet zeker welke maat je moet kiezen? Plak dan met tape de grootte van het vloerkleed op de grond. Dan zie je meteen of je de juiste maat op het oog hebt.

De leukste 10 jungle vloerkleden voor de kinderkamer

Jungle kleed leeuw voor de kinderkamer

Het leeuw vloerkleed van Tapis Petit is één van mijn favoriete jungle kleden voor de kinderkamer. De leeuw heeft een vrolijke blik en de oranjebruine kleur past daardoor helemaal bij andere safari kleuren zoals groen. Het ronde kleed heeft een diameter van 100 cm. Het Tapis Petit leeuwenvloerkleed is voor €49,95 te koop bij Bol.com.

KidsDepot krokodil vloerkleed

Het krokodil vloerkleed van KidsDepot is een echte eye-catcher in iedere babykamer of kinderkamer. Het jungle kleed is maar liefst 80 bij 200 cm groot. Om deze stoere krokodil loop je dus niet zomaar heen. Het kleed is heerlijk zacht, en is goed te combineren met andere groen en naturel tinten. Het krokodil vloerkleed is voor €69,95 te koop bij Bol.com.

Vloerkleed krokodil

Tijger vloerkleed in de babykamer

Rarww! Wat een stoer tijger vloerkleed voor in de kinderkamer! Dit levensechte tijgerkleed is 60 bij 90 centimeter groot. Er zijn meerdere varianten van dit vloerkleed, waaronder ook nog een leeuw en luipaard. Dit vloerkleed past perfect in een kinderkamer met een jungle of dieren thema. Kijk maar naar de jungle babykamer hieronder. Het tijger vloerkleed is voor €89,- te koop bij Bol.com.

Groen monstera vloerkleed

In een jungle kinderkamer hoeft niet per se een dieren vloerkleed op de grond te liggen. Dit groene monstera blad past natuurlijk ook helemaal bij het jungle thema. Het groene kleed is 120 bij 160 centimeter en dus lekker groot om op te spelen. Het monstera vloerkleed is voor €129,- te koop bij Bol.com.

Vloerkleed monstera groen

Vloerkleed haai van Tapis Petit in de kinderkamer

Een haai leeft natuurlijk niet in de jungle, maar in de zee. Maar dat betekent niet dat dit ronde vloerkleed van een haai van Tapis Petit niet in een jungle kamer past. Kijk maar eens naar deze kinderkamer. Het grijze kleed combineert heel leuk met alle jungle accessoires. Het haai kleed heeft een diameter van 110 centimeter. Het Tapis Petit haai vloerkleed is voor €59,95 te koop bij Bol.com.

Vloerkleed olifant van KidsDepot

Een olifant vloerkleed mag niet ontbreken in deze top 10 jungle vloerkleden voor de kinderkamer. Het kleed is heerlijk zacht om op te liggen en zitten, en geeft jouw kleintje ook geen koude voetjes. Dit jungle kleed is gelukkig niet net zo groot als een echte olifant, en ‘maar’ 90 bij 140 centimeter. Het KidsDepot olifant vloerkleed is voor €67,- te koop bij Bol.com.

Jungle vloerkleed dieren olifant

Leeuw vloerkleed

Dit is het tweede leeuw kleed in de top 10 jungle vloerkleden voor de babykamer en kinderkamer. Op dit leuke vloerkleed staat de leeuw in zijn geheel afgebeeld in plaats van alleen zijn kop. Dit vloerkleed is rond en heeft een diameter van 120 centimeter. Het leeuw vloerkleed is te koop voor €99,- bij Bol.com.

Leeuw vloerkleed kinderkamer

Jungle vloerkleed zebra in de babykamer

Nog zo’n eyecatcher voor in de kinderkamer is dit zebra vloerkleed. De strepen lijken misschien lastig te combineren. Maar niets in minder waar. Kijk maar eens naar de jungle babykamer op de foto. Het jungle vloerkleed is super leuk om te combineren met andere dierenprints zoals het luipaard kussen en de grote giraf. Het kleed is van een redelijk groot formaat met 80 bij 150 centimeter. Het zebra vloerkleed van VidaXL is voor €28,44 te koop bij Bol.com.

Aap vloerkleed

Als je naar dit leuke aap vloerkleed kijkt word je toch helemaal vrolijk! Dit kleed is een gezellige aanvulling op een jungle kamer. Het apen vloerkleed is ook niet zo heel groot: 90 bij 85 centimeter. De kleuren zijn vrij neutraal waardoor het haast overal mee te combineren is. Het aap vloerkleed is voor €59,95 te koop bij Bol.com.

Jungle vloerkleed aap

Vloerkleed blad in groen en roze

De top 10 jungle kleden voor de kinderkamer sluit ik af met dit mooie blad vloerkleed van Tapis Petit. Het kleed is lekker groot met de afmeting 130 bij 70 centimeter. Jouw kindje heeft dus alle ruimte om hier lekker op te spelen. Het vloerkleed is verkrijgbaar in twee kleuren: groen en roze. Het Tapis Petit leaf vloerkleed is voor €49,99 te koop bij Bol.com.

Vloerkleed jungle blad

Jungle kamer inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor een jungle kamer? Lees dan mijn blog met allerlei voorbeelden van jungle babykamers en de leukste accessoires. Of neem een kijkje op de overzichtpagina’s met alle kleuren en thema’s. Laat je inspireren en shop the look! En ben je op zoek naar de beste producten? Kijk dan eens naar de koopgidsen voor alle babyspullen.