Home » Meubels » Nieuwe collectie van Bopita

Nieuwe collectie van Bopita

Nieuwe collectie van Bopita

Bopita heeft weer een nieuwe collectie meubels voor de babykamer. En wat zijn ze weer leuk! Van Scandinavisch tot industrieel, en van stoer tot lief. Ik heb vier nieuwe en bestaande meubelseries voor je uitgelicht. En natuurlijk vertel ik je graag over mijn ervaring met de meubels.

Mijn ervaring met Bopita

Zelf heb ik ook gekozen voor een babykamer van Bopita. In Guusje haar kamer zijn meubels uit verschillende series met elkaar gemixt. Dit vind ik ook zo leuk aan dit merk. Haast alle meubels uit de collectie zijn met elkaar te combineren. Zo hebben wij het ledikant uit de serie Lynn, en de commode en de kledingkast zijn uit de Flex lijn. Daarnaast is ook de prijs-kwaliteitverhouding goed. Het zijn stevige en mooi afgewerkte meubels voor een prima prijs.

De industriële babykamer Floris (nieuwe collectie)

Het ledikant, de commode en de kast uit de nieuwe serie Floris hebben een stoere industriële uitstraling. De meubels zijn mat zwart met houten poten, en afgewerkt met leren handgreepjes.

Deze babykamer is mooi te combineren met een monochroom en industrieel thema. Maar ook met een wat meer sprekende accentkleur zoals okergeel past hier heel goed bij.

Collectie van Bopita Floris
Bopita Floris 3-delig
€847,-
Babypark

De Scandinavische babykamer Indy

De meubels voor de babykamer uit de serie Indy hebben door het wit met houten accenten een Scandinavische look en feel. Een heel toffe toevoeging zijn de leren handgreepjes op de commode en de kast.

Door de witte kleur en houten accenten zijn allerlei thema’s en kleuren met de meubels te matchen. Bijvoorbeeld een natuur thema met aardetinten. Maar ook een jungle thema.

Collectie van Bopita Indy
Bopita Indy 3-delig
€797,-
Babypark

De witte babykamer Locker (nieuwe collectie)

De meubels uit de nieuwe serie Locker hebben een stoere industriële look. Het ledikant, de commode en de kast zijn wit en staan op hoge pootjes. Deze babykamer is afgewerkt met ‘locker’ details op de deuren.

Net als de serie Floris passen ook de meubels van Locker bij een industrieel thema. Doordat het ledikant, de commode en de kast helemaal wit zijn, zijn deze te combineren met iedere kleur.

Collectie van Bopita Locker
Bopita Locker 3-delig
€897,-
Babypark

De sierlijke babykamer Evi

De babykamer uit de serie Evi heeft een lieve uitstraling. De meubels zijn wit van kleur, en hebben een golvende kam en afgeronde groeven.

Door de sierlijke look van de meubels gaan deze in het bijzonder goed samen met kleuren met een zachte uitstraling. Je kunt hierbij denken aan pastelroze of naturel tinten.

Collectie van Bopita Evi
Bopita Evi 3-delig
€1097,-
Babypark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.