Home » Meubels » De multifunctionele co-sleeper ledikant van BabyRace

De multifunctionele co-sleeper ledikant van BabyRace

De multifunctionele co-sleeper ledikant van BabyRace is een musthave voor de babyuitzet. Dit babybedje is namelijk niet alleen te gebruiken als co-sleeper, maar ook als een ledikant, een schommelwieg en zelfs als box. Daarnaast heeft het een modern design dat past in elke babykamer. In dit artikel vertel ik je graag alles wat je moet weten over dit mooie babybedje van BabyRace. 

Een duurzaam babybedje

De co-sleeper ledikant van BabyRace is een duurzame aankoop. Het is namelijk een multifunctioneel bedje waar je een lange tijd plezier van gaat hebben. De eerste periode slaapt een pasgeboren baby namelijk geborgen in de co-sleeper naast het ouderlijk bed. Rond de 6 maanden bouw je het bedje om tot een volwaardig ledikant, waar je kindje zelfs als peuter nog in kan slapen. Ik vertel je graag nog wat meer over de verschillende functies.

naturel ledikant babyrace
wit ledikant babyrace

Co-sleeper
Het wordt aangeraden om de eerste 6 maanden aan rooming-in of co-sleeping te doen met je pasgeboren baby. Met deze co-sleeper van BabyRace kun je veilig samenslapen met jouw kindje. Dit doe je door de voorzijde van het bedje eraf te halen en vast te maken aan het ouderlijk bed. Het bedje wordt geleverd met een uniek fixeer-systeem voor een lattenbodem of een bevestigingsband voor een boxspring. Zo ligt je baby veilig en kun je altijd meteen reageren op je baby’tje als hij of zij je nodig heeft in de nacht. Het is fijn om dan bijvoorbeeld even een hand op het buikje te leggen om je kindje gerust te stellen, en heel prettig, je hoeft je bed niet uit om een voeding te geven.  

Ledikant
Na een aantal maanden gaat je kindje steeds zelfstandiger slapen. Het is dan niet meer per se nodig om het babybedje van BabyRace te gebruiken als een co-sleeper. Je bouwt het dan eenvoudig om tot een ledikant door de voorzijde weer te bevestigen. Vind je het spannend om je baby’tje daarna meteen op de babykamer te laten slapen? Dan laat je toch gewoon het ledikantje eerst nog even bij jou op de slaapkamer staan. En na een tijdje kun je het alsnog verplaatsen naar de kinderkamer. Let er wel op dat je op tijd de bodem van het ledikant naar beneden zet als je kindje zichzelf om kan rollen of op kan trekken tot staan.

Schommelwieg
Heeft je baby wat moeite met in slaapvallen? Dan kun je hem of haar rustig handmatig in slaap wiegen met de schommelfunctie. Dit kan alleen niet als je het bedje gebruikt als co-sleeper, omdat deze dan vastzit aan het ouderlijk bed.  

Box
Tot slot is het babybedje van Babyrace ook nog te gebruiken als box. Wil je bijvoorbeeld boven even opruimen, dan verplaats je het bedje gemakkelijk naar een ander kamer door middel van de wieltjes. Je kindje kan dan lekker spelen in de box, en jij hebt even je handen vrij om andere dingen te doen. Ideaal toch! 

zwart ledikant babyrace
zwarte co-sleeper babyrace

Nieuwe collectie CookieKids 

Het oog wil ook wat natuurlijk. Net als alle andere producten van BabyRace heeft ook dit bedje een prachtig design. Het heeft namelijk een moderne uitstraling door de ronde vormen, en het is verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende kleuren. Naast naturel en wit is het babybedje inmiddels ook verkrijgbaar in het zwart. De zwarte ledikantjes zijn dé musthave van de nieuwe collectie CookieKids. 

Alle specificaties van de BabyRace co-sleeper ledikant

Tot slot nog even samenvattend alle specificaties van de co-sleeper ledikant van BabyRace op een rij. 

Prijs: vanaf €399,- 
Afmetingen: 110 x 70 cm 
Materiaal: 100% natuurlijk hout (FSC-Gecertificeerd)
Leeftijd: 0 tot 2,5 jaar 
Te gebruiken als: co-sleeper, ledikant, schommelwieg, peuterbed en box 
Bodem: verstelbaar in verschillende hoogtes 
Matras: inclusief een standaard of premium matras 
Veilig: volgens EU veiligheidsnormen. De witte en zwarte verf voor de ledikantjes is op waterbasis met norm EN71-3 geverfd voor baby- en kinderbedden. Alle babybedjes zijn vrij van formalyde. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BabyRace.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.