Home » Baby » Babyboek Hema: alle mijlpalen op een rij

Babyboek Hema: alle mijlpalen op een rij

Babyboek Hema

Houd alle mijlpalen van je baby bij in het babyboek van Hema. In het eerste jaar van jouw baby’tje volgt de ene ontwikkeling na de andere. Het eerste lachje, de eerste hapjes, het eerste tandje. Hoe graag je alles ook wilt onthouden, je zult merken dat je sommige dingen toch gaat vergeten. Een invulboek voor het eerste jaar is daarom ideaal. Met het babyboek van Hema maak je een uniek boekje met de mooiste herinneringen.

Babyboek eerste jaar van Hema

Het is een cliché, maar het is echt waar. Het eerste jaar van je baby gaat zo snel voorbij. De eerste weken ligt daar nog zo’n klein frummeltje. Maar voor je het weet is je kindje ineens flink gegroeid, en weer wat zwaarder. De ene ontwikkeling volgt na de andere. In het babyboek van Hema schrijf je alle mijlpalen op in het eerste jaar van jouw baby.

Het ‘Mijn eerste jaar’ invulboek van Hema is mooi vormgegeven met een rustige lay-out. Iedere maand krijg je nieuwe vragen over jouw baby’tje om te beantwoorden. Ook kun je de groei bijhouden in het babyboek. Daarnaast is er genoeg ruimte om eigen verhaaltjes te schrijven en foto’s te plakken.

Babyboek eerste jaar Hema

Baby’s eerste jaar boek als kraamcadeau

Het baby’s eerste jaar boek is ook een heel leuk kraamcadeau om te geven. Geef het bijvoorbeeld aan de mama in spé tijdens de babyshower. Of geef het als cadeau in de kraamweek. Dan kan de kersverse moeder meteen beginnen met het opschrijven van alle mooie herinneringen.

Het babyboek is verkrijgbaar bij Hema voor slechts €12,-.

Baby eerste jaar boek Hema

Heb jij een invulboek voor het eerste jaar van je baby? Vond je het leuk om dit bij te houden?

Ben je op zoek naar een leuk dagboek om alles van je zwangerschap in bij te houden? Ik heb de 10 leukste zwangerschapsdagboeken voor je verzameld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.