Home » DIY » Knijpfruit traktatie wikkel | gratis printable

Knijpfruit traktatie wikkel | gratis printable

Traktatie knijpfruit wikkel

Een knijpfruit traktatie met wikkel is makkelijk om te maken. Daarnaast ook nog eens super leuk om uit te delen met deze gratis printable. De jungle wikkels met een zebra, olifant en giraf heb ik speciaal gemaakt voor Oscar zijn eerste verjaardag op het kinderdagverblijf. Maar ze zijn natuurlijk ook leuk om te geven bij een kinderfeestje of op de basisschool. In deze blog laat ik je zien hoe je in een paar simpele stappen deze knijpfruit traktatie met gratis wikkel maakt.

Knijpfruit traktatie met gratis wikkel download

De knijpfruit traktatie met wikkel is heel makkelijk om te maken met deze gratis downloads. Ik heb gekozen voor vrolijke en feestelijke jungle dieren. Er zijn drie verschillende versies: een zebra, een olifant en een giraf. Kies degene die jouw kindje het leukst vindt of gewoon alledrie. Je kunt zelf de naam en de leeftijd van je kindje erop schrijven met een stift. Ook leuk, gebruik een stempelset hiervoor!

Knijpfruit traktatie wikkel zebra
Knijpfruit traktatie wikkel olifant
Knijpfruit traktatie wikkel giraf

Vind je de dieren op de wikkels ook zo tof? Je kunt ze ook als poster bestellen op AliExpress. Leuk om op te hangen aan de muur in de babykamer of kinderkamer.

Wat heb je nodig voor de knijpfruit traktatie met wikkel? 

  • Knijpfruit. Dit is de traktatie die je uit gaat delen aan de kinderen. De wikkel past om nagenoeg ieder merk knijpfruit, zoals Albert Heijn, Olvarit en Zonnatura.
  • Wikkel. Er is een wikkel met een zebra, een giraf en een olifant. Je kunt de wikkels voor de knijpfruit traktatie zo vaak downloaden en printen als je zelf wilt.
  • Printer en papier. De wikkels moet je zelf uitprinten op papier. 
  • Schaar. Om de wikkels mee uit te knippen.
  • Plakband. Hiermee maak je de wikkels vast te maken aan de zakjes knijpfruit.
  • Stift of Stempelset. Om de naam en leeftijd van je kindje op te schrijven. Nog leuker dan een stift, gebruik een stempelset.

En nu? Aan de slag!

Stap 1: de knijpfruit wikkels printen en uitknippen

Download eerst de wikkel voor de knijpfruit traktatie. Er is een zebra, giraf en olifant printable. Je kunt deze zo vaak downloaden en uitprinten als je wilt. Knip alle wikkels uit, en vouw het daarna dubbel om de opening uit te knippen. De wikkel is geschikt voor nagenoeg alle merken knijpfruit.

Traktatie zelf maken

Stap 2: Schrijf de naam en leeftijd op de wikkel

De tweede stap is om de naam en de leeftijd van je kindje op de wikkel te schrijven of te stempelen. Het is makkelijker om dit te doen voordat ze op de zakjes knijpfruit zijn geplakt. 

Stap 3: Plak de wikkels op de zakjes knijpfruit 

Dit is alweer de laatste stap. Vouw nu de wikkels om de knijpfruit zakjes en plak de zijkanten vast met kleine stukjes plakband. De knijpfruit traktaties met een wikkel zijn nu klaar om uit te delen tijdens een kinderfeestje, op het kinderdagverblijf of de basisschool.

Gezonde traktatie
Knijpfruit traktatie zelf maken

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor een traktatie? Bekijk dan ook mijn blog over de olifant traktatie met roltong. En ik vind het natuurlijk super leuk om te horen wanneer je de knijpfruit traktatie met wikkel hebt gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.